picto-farmaceutica
0
Equip
picto-prescripciones
0
Dispensacions anuals
entitat-satisfechos
0
Clientes satisfets
entitat-reloj
0
Hores diàries al teu costat

Farmàcia la Moreneta

Perquè a Farmàcia la Moreneta som totes, la Neus, La Helena, La Elisabet i la Amal.

Cuidem la teva Salut a Salt des de 2018, aquest és el nostre lema i objectiu. Doncs explicar-vos que el meu besavi ja era farmacèutic a Girona, des del 1897 i aixis em vaig sentir inspirada a nivell familiar, després de l’aventura en el mon de la industria farmacèutica arreu del mon vaig voler obrir la meva oficina de farmàcia a Salt i des es d’aleshores ens encanta acompanyar-vos dia rere dia en els vostres tractaments i ens encanta rebre-us amb un somriure a la cara.

La millora i l’excel·lència és molt important per això incorporem i adaptem nous serveis que amplien la nostra oferta farmacèutica.

Una mica sobre nosaltres,..

Ens apassiona seguir conscienciant al nostre veïnat de les malalties i els riscos de la salut, per això també participem en campanyes sanitàries que s’impulsen des del Col·legi de Farmacèutics de Girona i des de l’Institut Català de la Salut.

El nostra dia a dia va més enllà de simplement dispensar-te un producte, la nostra autèntica missió és acompanyar-te perquè aprenguis a gestionar la teva salut integral de manera eficaç.
I ho fem donant-te consells i posant a la teva disposició els coneixements necessaris per prendre les millors decisions en relació a la teva salut i la dels teus ser estimats.

Amb el nostre equip professional i experimentat, estem aquí per escoltar-te, respondre a les teves preguntes i oferir-te suport en el procés de la vida , ja sigui informació sobre medicaments, consells per mantenir una dieta equilibrada o suggeriments per a un estil de vida saludable i plena; estem aquí per a guiar-te.

Entenem que cada persona és única, i això és el que ens motiva a proporcionar-te una atenció personalitzada i compassiva. La teva salut és important per a nosaltres, i treballem de valent per ser un recurs útil, confiable i un soci en el teu viatge cap a una vida saludable.

L'equip

Coneix al nostre personal

Valors

Volem oferir una assistència sanitària de qualitat, recolzant-nos en els valors següents.

CONFIANÇA

Vital per a nosaltres, treballem perquè els nostres pacients confiïn en nosaltres com a font de consell i assistència sanitària. Sempre tota la professionalitat. Ciència , molt de respecte i la confidencialitat dels pacients. Si esteu contents, nosaltres també ho estem.

PROXIMITAT

Punt de referència accessible per als veïns de salt , oferim un ambient modern, càlid i acollidor per a poder establir una relació propera amb els pacients.

EMPATIA

És essencial mostrar empatia i compassió cap als pacients, sempre mirem de comprendre les seves necessitats i inquietuds, escoltar-los activament i proporcionar-los suport i consell adequats per satisfer les seves necessitats de salut.

Especializats en...

tabs-image

Benestar i cura personal

A Farmàcia la Moreneta disposem de tot tipus de productes per el benestar i cura de la teva salut desde dermocosmètica per a tractaments facials i corporals fins a suplements vitamínics, dietètics i nutricionals. També disposaràs de consells i guies sobre diversos temes relacionats amb la cura i el benestar de la teva salut i podem ajudar-te a resoldre els teus dubtes de forma òptima. También dispondrás de consejos y guías sobre diversos temas relacionados con el cuidado y bienestar de tu salud y podemos ayudarte a resolver tus dudas de forma óptima.

tabs-image

Productes Infantils

Us oferim tota una gamma de productes i consells per el benestar i la salut del teu bebè. Mimar la pell del teu nadó és el nostre objectiu per això tota la dermocosmètica que oferim és hipoal.lergència i 100% natural.

tabs-image

Salut de la Dona

La nostra farmàcia està especialitzada en la salut de la dona en totes les edats; disposem de Pessaris uterins, copes menstruals (amb silicones mèdiques) i aparells específics pel sol pelvià i la salut sexual. També t’aconsellarem en higiene i hidratació íntima per a prevenir i evitar irritacions i infeccions.

tabs-image

Ortopèdia

Lloguem articles d'ortopèdia (crosses, caminadors i cadires de rodes) i gestionem receptes de la seguretat social de productes ortopèdics. Ens ajustem a les teves necessitats per oferir-te una gran gamma d’articles per a millorar el teu benestar (podologia, ajudes tècniques i aparells ortesis.)

Que diuen els nostres clients

Algunes opinions dels nostres clients sobre Farmàcia La Moreneta.

Demana la teva targeta de fidelització i comença a acumular beneficis

targeta-fidelitzacio